Személyre szóló esküvőtervezés és szervezés

Nem akarom A-tól Z-ig leírni itt a weboldalon az összes titkos módszeremet, amivel biztosítom számodra, hogy pontosan olyan esküvőd legyen, amilyet szeretnél.
Most úgy érzed, az egész esküvő egy káosz a fejedben. Tele vagy elképzelésekkel, talán azt is tudod, hogy mit nem akarsz, mert láttál már esküvőkön sokat dumáló vőfélyt, pökhendi ceremóniamestert aki azt hitte róla szól az egész nap. Hallottál lusta zenekarról, aki végigpihente az egész estét, miközben a vendégek látványosan unatkoztak.
Vagy éheztél órákon át, amikor nem hozták időben a vacsorát, mert a házaspár még elment egy másfél-két órát fényképezkedni, Te meg dideregtél egy huzatos teraszon, mert még a gyönyörűen feldíszített terembe sem volt szabad betenni a lábatokat addig, amíg vissza nem ér a pár….

Neked egyetlen dolgot kell csak tudni! Azt, hogy össze akartok házasodni.

Minden további kérdésben segítek. Nincsenek kérdéseid? Semmi gond. Majd én felteszek jó néhányat, és akkor majd legalább annyit fogsz tudni, hogy mit NEM szeretnél. Máris közelebb leszünk a megoldáshoz?.

A hogyanokat nyugodtan bízd rám. Nem kockáztatsz semmit, hiszen véd a 8 féle különleges garanciám.

Az esküvőtervezési folyamat egy részletes ismerkedő beszélgetéssel kezdődik. De nehogy azt hidd, hogy itt csevegni fogunk. Tudom, hogy drága az időd, ezért nem szeretném feleslegesen rabolni. Hatékonyan töltjük majd az időt.
Mindent meghallgatok, ami számodra fontos, aztán számos kérdést fogok feltenni. Tisztázzuk a Te összes kérdésedet is természetesen.

Ez egy online konzultáció Skype-on, Whatsapp-on, Viberen, vagy ahol szeretnéd. Kattints a linkre, ahol még részletesebben olvashatsz róla.

Kötelezettségmentes online konzultációt szeretnék!

Hogyan zajlik a tervezés?

Először azt fogjuk kialakítani a beszélgetésünk után, hogy nagyjából kikkel, hogyan képzeled el az esküvődet. Hány vendégre számítasz majd, naplementében vagy napsütésben akarod-e kimondani az igent, legyen-e templomi esküvőd vagy sem, hajón szeretnéd a vacsorát, kastélyban, vagy tóparton, stb.
Sok kérdésem lesz, de ezeket megírom majd előre, hogy fel tudjatok készülni, mire beszélünk.
Így Neked nem kell azon gondolkodnod, hogy vajon mi maradt ki, vagy mi nem passzol maradéktalanul a többi elképzelt dologhoz.
Rendet, és harmóniát fogunk teremteni az elképzeléseid között.

Nő vagy?

Ha nő vagy, akkor tipikus példája ennek az, amit könnyedén el tudsz képzelni, hogy elmész vásárolgatni, és mindenfélét megveszel.Aztán otthon, amikor mindent a helyére teszel, látni fogod, hogy „jé, ez a pulcsi nagyon szuper, fel tudom venni ehhez a szoknyához, ehhez a nadrághoz, stb. ezt előre teszem, mert jó Jolly Jokernek.
Viszont ezeket a színes kendőket elteszem nyárra, mégsem illik a tél színeihez…” Tehát szelektálunk az ötletek között.
A nők így gondolkodnak, és ez így tökéletesen rendben is van. Elemeznek, válogatnak, érzések alapján döntenek.

Mi a helyzet akkor, ha férfi vagy?

Ha nem a szerencsés kivételes 5%-hoz tartozol, akkor valószínűleg az esküvőszervezésből leginkább az érdekel, hogy mennyibe fog kerülni a teljes esküvőtök.
Rendjén is van ez így, hiszen ameddig a nők a részletekbe és az álmaikba merülnek bele, a férfiakat egyetlen dolog érdekli: hogy élete szerelmét boldognak lássa.
Egymást közt vagyunk, ezért elmondhatom, hogy tisztában vagyok mindezzel. Bárhogyan is mondogatod, hogy szereted Őt, meg akarod húzni az anyagi határt. És ezt életed szerelme nem mindig fogja megérteni.

Nos az én dolgom az, hogy mindkettőtök vágyai egyszerre teljesüljenek.

STRESSZMENTES ESKÜVŐT AKAROK!

Segítek boldoggá tenni az Arádat (ezáltal Téged is), mégpedig úgy, hogy megadjuk neki, amit szeretne. Közben gondosan ügyelek arra, hogy a TE vágyaid is teljesüljenek, és ne kerüljön többe az egész, mint amiben előre megegyeztünk (és persze írásban rögzítettünk).
Nem volt még olyan férfi, aki ezzel a módszerrel elégedetlen lett volna. Ugyanis gyors, hatékony, egyszerű. Mindig csak egyetlen témában kell dönteni.
Ha felkészültél, hogy mostantól ráálljunk a stresszmentes esküvőszervezési pályára, akkor nyomd meg a gombot, és egyeztessünk időpontot egy kötetlen és kockázatmentes beszélgetésre.
És ne feledd: csak egyetlen dolgot kell tudnod: hogy össze akartok házasodni.

Mi fog történni, ha adsz magadnak egy esélyt a gondtalan esküvőszervezésre, azaz megnyomod a gombot?

Bejelentkezés online tanácsadásra kockázatmentesen

  1. Az általad szimpatikusnak talált kapcsolatfelvételi lehetőségen keresztül tudasd velem, hogy élsz a lehetőséggel, és beszélgetni szeretnél velem másfél órát az esküvődről.
  2. E-mail-ben küldök egy részletes tájékoztatót arról, hogy hogyan fog zajlani mindez pontosan, milyen kérdéseket szeretnék átbeszélni, hogy fel tudjatok előre készülni.

Mennyibe kerül a profi esküvőtervezés + szervezés?

Most biztosan azt hiszed, hogy ennek a különleges csomagnak az ára az egeket verdesi. Részben igazad van, mert az eszmei értéke megfizethetetlen.
Az ár, amit valójában kérek érte, nem több, mint a néhány repülőjegyetek ára, amit arra költenétek, hogy haza gyertek megszervezni az esküvőtöket.
És akkor még nem beszéltem a költségek mellett arról, hogy mennyi időtök felszabadul, ha a szervezés nyűgös részeit rám hagyjátok, és közben azzal foglalkoztok, amit szerettek csinálni.

És még el sem jött az esküvő napja! Ma csak a nulladik nap van. Ahány nap hátra van az esküvődig, azt mindet végig akarod idegeskedni? Vagy megbízol bennem, és csináljuk együtt?
A személyre szóló esküvőtervezés és szervezés díja a megtervezett esküvő teljes költségvetésének 10%-a, előre meghatározott (később nem változó) összeg, melyet szerződésben rögzítünk a vállalt kötelezettségeimmel együtt.

Ez az összeg, amit a munkámért fizettek, bőséggel megtérül, mert mentesítelek Benneteket:

  • a felesleges kiadásoktól (ami a 10% összeget már önmagában bőséggel ellensúlyozza)
  • az összes hibalehetőségtől és idegeskedésről
  • megteremtem a harmóniát és az egyensúlyt
  • egyedi és senki más esküvőjén nem látott ötletekkel tudom gazdagítani az elképzeléseiteket
  • 8 féle értékes garanciát nyújtok számotokra, mellyel biztonságban tudhatjátok az esküvőtök minden részletét

Hogyan találjuk meg az ideális helyszíneket és közreműködőket?

Mivel tervezett esküvőtök egyik fő alappillére a helyszín, és a hozzá kapcsolódó (remek) vendéglátás, így az esküvőtervezés fő irányvonalát, és egyben első állomását is ez fogja képezni. Amilyen stílusú helyszínt választotok, célszerűen ahhoz fog igazodni a többi kellék és szolgáltatás (dekoráció, meghívók, stb.)  
A helyszín választási szempontok mindenkinél mások. Így a rokonok, ismerősök által ajánlott helyszínek nem feltétlenül megfelelőek számotokra. Miért? A válaszokat ebben a cikkben elolvashatjátok részletesen másik kapcsolódó weboldalamon: Helyszín – Esküvőszervezés egyedi helyszíneken

Timi, a szervezési módszered szuper, de hogyan garantálod, hogy kiváló lesz a helyszín, a DJ, a fotós, stb.?
Profi közreműködő stábbal dolgozunk, hogy ne legyenek hibák és stresszforrások az esküvődön. Úgyhogy ezt is kipipálhatod bátran.
15 év alatt találkoztam azokkal a remek esküvői szakemberekkel, akikre vakon rá merném bízni magamat, és hidd el, hogyha ezt én mondom, akkor Te is rájuk bízhatod magad nyugodtan.
A módszer alapvetően több lépcsőben biztosítja Neked, hogy azt a közreműködőt kapod esküvődre, aki SZÁMODRA a legmegfelelőbb. Hogyan?

  1. Amikor elmondod, hogy milyen elképzeléseid vannak az esküvőn, akkor már körvonalazódik bennem, hogy ki az a személyiség, akinek a munkássága pontosan azt az élményt fogja Neked nyújtani, amit szeretnél.
  2. Amikor megtervezzük, hogy kik lesznek az esküvőd közreműködői, akkor készítek egy összeállítást róluk, melyet referenciákkal együtt e-mail-ben elküldök Nektek.

Azt azért megsúgom, hogy nem 3 helyszínt, 3 fotóst, 3 zenekart stb. fogok küldeni, hanem sokkal többet! De erről majd később.

  • Miután meggyőződtetek róla, hogy szimpatikusak-e, és valóban megfelelhetnek az elképzeléseiteknek, jön a közelebbi megismerkedés velük: a találkozó.

De Timi! Mi külföldön élünk! Hogyan találkozunk Velük?

És itt jön a módszer következő remek állomása, mely biztosítja számodra, hogy a 8 különleges garancián felül még egy személyes meggyőződési lehetőséget is kapj arról, hogy akiket ajánlok, ők valóban a legjobbak lesznek.
Csak mondj egy időpontot, hogy mikor érkezel Magyarországra, és arra a napra leszervezem Nektek azokat a találkozókat, akikkel szeretnétek személyesen megismerkedni.
Ne szégyelled magad, ha nem vagy rájuk kíváncsi, sokan nem akarnak személyesen jönni emiatt, nincs ezzel semmi gond. Ha szeretnél, jössz. Ha nem, nem. Ha akarsz, beszélhetsz velük Skype-on is, az kényelmes, gyors, egyszerű.

Amiért szintén lehet, hogy jössz, de nem biztos (Tőled függ): az a helyszínek megtekintése.
Az előzetesen megküldött (összes igényednek egyidejűleg megfelelő) helyszínből annyit választasz ki, amennyit csak akarsz. Sem mennyiségi korlát nincs, sem időkorlát, hogy mondjuk csak 1 heted lenne, hogy dönts.

A módszer zsenialitása az, hogy minden pontosan úgy van benne, ahogyan szeretnéd. Mellébeszélés, és üres ígéretek nélkül. Egyszerűen Rád van hangolva?
Lazulj el, vagy engedd szárnyalni a fantáziádat (amelyik Neked biztonságosabb). 2019-et írunk. Az esküvőszervezés teljesen új dimenziójába foglak bevezetni.

Lépj be a Birodalmamba!

Mit ígérek ha velem tartasz?

Ha nő vagy, akkor Hercegnőnek fogod érezni magad, ha férfi, akkor pedig Királynak. Nem túlzok, már alig várom, hogy megtapasztald Te is.

Miért leszel Hercegnő? Mert minden álmod valóra váltom.
Miért leszel Király? Mert nem fog többe kerülni, mint amennyit áldozol rá.
Igen, ez nekem sok munka. Sok fáradtság. És néha idegőrlő is.
De én ezt vállaltam. Mert imádom csinálni! Olvasd el ha érdekel, miért.