Rólam

Küldetésem, hogy pontosan azt az Álomesküvőt szervezzem meg Nektek, amelyre vágytok. Lemondások nélkül, költséghatékonyan, 8 különleges garanciával.

Miért ez az a cél, melyet folyamatosan szem előtt tartok?

Ha most valamiféle tündérmesét vársz, hogy miért lettem esküvőszervező… nem ilyen romantikus a dolog. De ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok romantikus. Sőt!
Tisztelem az alapvető emberi értékeket, a Férfit, a Nőt, azt ahogyan A Férfi szeretni képes A Nőt.

Véleményem szerint életetek egyik legnagyobb ajándéka, amit egymás számára adhattok, az, hogy túllépve saját korlátaitokon, egymáséi lesztek.
Milyen korlátról beszélek? Sokan nem tudják, hogy a Férfi legnagyobb félelme az, hogy elveszíti a függetlenségét, a Nőé pedig az, hogy nem.

Érzed a különbséget? Ez látszólag egy ellentét, így sokszor az életben (így az esküvőszervezés során is) nézetkülönbségek adódnak.
Nekem szívügyem, hogy boldog legyél. Hiszek a romantikában, a szerelemben, az összetartozásban, és a házasságban is. Amit ehhez a magam részéről hozzá tudok tenni, azt megteszem. Mégpedig:

  • segítek a szervezés során kialakuló esetleg nézeteltéréseket a legkisebb zökkenővel egyensúlyban tartani, hogy megkönnyítsem számodra ezt az várhatóan valamennyi (nézeteltérésből adódó) nehézséggel tarkított időszakot
  • segítek igazi ünnepé varázsolni számotokra ezt a jelentőségteljes napot, amikor hivatalosan is megünneplitek a szerelmeteket
  • biztosítom, hogy ne legyenek hibák, zökkenők, kudarcok, fájdalmak és félelmek a szervezésből adódóan eme elkövetkező gyönyörű út során
  • azt fogom biztosítani, hogy igazi Király és Királynő legyetek aznap! (és persze legyetek egymásnak minél több napon az életben)
  • azon leszek, hogy az anyagiak lehetőleg ne szabjanak kellemetlen határokat a vágyaitoknak

Ugyanis hiszem, hogy minden nőnek jár egy szép esküvő, de azt is tiszteletben tartom, ha Te, Kedves Vőlegény, meghúzod az anyagi határt. Szeressétek egymást, beszéljétek meg őszintén az álmaitok, vágyaitokat, és a lehetőségeiteket. Én pedig biztosítom, hogy mindez valóra váljon. Ez ilyen egyszerű.

Álmodjatok szépséges esküvőt?