Online tanácsadás

Online konzultáció – ahol minden kérdésedet megválaszolom

Másfél órában Tiétek a főszerep😊 Kényelmes, gyors, időtakarékos módszer.

Bonts ki egy üveg bort, vagy készíts egy finom teát, helyezzétek magatokat kényelembe, és hívjatok. Érezzétek otthon magatokat nálam😊

Fontos! Ez Rólatok szól!

Nem mondom, hogy vegyél fel melegítő ruhát, de ha abban érzed jól magad, akkor bátran legyél abban. (A sokadik ilyen beszélgetésen már simán köntösben és papucsban jönnek a párok, házi kedvencekkel együtt, akiknek már a nevét is tudom😊, úgyhogy nekem nem gond, ha kicsit családtaggá válunk majd egy időre).

Miről fog szólni ez a másfél óra pontosan?

 • Elmesélitek az elképzeléseiteket (bármi, amit fontosnak tartotok az esküvőtök kapcsán)
 • ha bármilyen félelmetek, kétségetek van, ne kíméljetek! Ezért vagyok. (ha most nincs kétséged, majd lesz. Ez teljesen normális. Nyugodtan zúdítsd rám, elbírok vele.)
 • aztán jönnek az én kérdéseim, amit majd előre elküldök e-mail-ben Nektek, hogy fel tudjatok készülni (ne akkor derüljön ki, hogy egyikőtök kis esküvőt akar, másikotok nagyot, egyikőtök Pécsen akarja, másikotok a Balatonon, stb.)
 • az is természetes, ha nézetkülönbségek vannak köztetek, erről is nagyon szívesen beszélgetek, aztán majd Ti meghozzátok a megfelelő döntéseket az átbeszélt információk és lehetőségek alapján.

Időpontegyeztetés kockázatmentes konzultációra

Emlékszel, mit mondtam a legelején?

Hogy Nektek egyelőre csak egyetlen dolgot kell tudnotok: mégpedig azt, hogy össze akartok házasodni. Minden más csak idő és elhatározás kérdése. Idő van bőven.
Szerveztem már 3 hét alatt is komplett esküvőt Németországban élő magyar párnak a nulláról. Úgyhogy biztosíthatlak, hogy rajtam nem fog múlni😊 Bármikor jössz, hívsz, én örömmel várlak.

Mit ígérek a másfél óra végére?

Avagy miért szánd magatokra ezt a velem töltött időt… ?Ígérem, hogy kristálytisztán fogod látni, hogy:

 • hogyan valósulhatnak meg az álmaitok lemondások nélkül
 • hogyan hangoljátok össze az elképzeléseiteket a pároddal vita nélkül
 • hogyan osszátok fel optimálisan egymás között a teendőket: avagy mik a teendők egyáltalán (itt azokra a dolgokra gondolok, amiket személyesen kell, hogy intézzetek: pl. anyakönyvvezetőhöz bejelentkezés, meghívók szövegének összeállítása, menübe milyen ételeket látnátok szívesen, milyen zenéket szeretnétek a szertartásra, melyik asztalhoz kiket ültetnétek a vacsoránál, stb.)
 • fontos tudnotok, hogy MINDENBEN segítünk, amiben a segítségünket kéritek, azt vesztek ki magatoknak személyes hatáskör alá intézni valóként, amit szeretnétek. A többire tálcán kínáljuk a megoldásokat😊
 • tájékoztatni foglak a lehetőségekről, annak kapcsán amit szeretnél,
 • felhívom a figyelmedet a buktatókra
 • és számos olyan dologra, amelyre valószínűleg nem is gondoltál
 • átbeszéljük esküvőtök hozzávetőleges időtervét (mikor, hol, mi történjen),
 • számba vesszük a szükséges kellékeket, intézni valókat (koszorús lányok felkérése, ruhapróba, stb.)
 • mi mennyibe kerül az esküvőtökre (hozzávetőlegesen tól- ig, és mi van, ha az olcsóbban választod és mi van, ha a drágábbat).
 • kalkulálni tudunk egy teljes végösszeget is az egész esküvőre az átbeszélt paraméterek alapján (azt tudnod kel, hogy nincs ember Magyarországon, aki egy ilyen beszélgetés alkalmával elő mer venni egy papírt, és ott egy azonnali első számítást végez 5 percben a teljes esküvődről! Én meg szoktam tenni, mert pontosan tisztában vagyok mindennek az árával. És tudom, hogy ez Nektek fontos kiindulópont lehet.

Mennyibe kerül az online konzultáció?

Ha a beszélgetés végén úgy látjátok, hogy kettesben szervezitek majd az esküvőt, akkor itt véget is ért a szerepem és megköszönöm eddigi bizalmatokat.
Az online konzultáció díja 19.000 Ft., mely előre fizetendő (számlaszámot az utaláshoz és az átgondolandó kérdéssort az időpont-egyeztetést követően e-mail-ben küldjük nektek).
Továbbra is állok rendelkezésetekre, ha később szükségetek lesz rám!
Többféle segítségnyújtási mód közül tudtok választani, részletek ezen a linken!

Lehet ezt még fokozni?

AJÁNDÉK EXTRA BÓNUSZUNK SZÁMODRA:

Amennyiben a beszélgetés végén úgy döntötök, hogy IGEN, TERVEZZÜK MEG AZ ESKÜVŐTÖKET RÉSZLETESEN, akkor az online tanácsadás díját 100%-ban beszámítjuk az esküvői tervkészítés díjába (az ajándék értéke 19.000 Ft.) Kérlek kattints a linkre, ahol részletesen leírtam, mit a tartalmaz az Esküvői Tervkészítés csomag.