Online tanácsadás

Online konzultáció – ahol minden kérdésedet megválaszolom

Másfél órában Tiétek a főszerep? Kényelmes, gyors, időtakarékos módszer.

Bonts ki egy üveg bort, vagy készíts egy finom teát, helyezzétek magatokat kényelembe, és hívjatok. Érezzétek otthon magatokat nálam:-)

Fontos! Ez Rólatok szól!

Nem mondom, hogy vegyél fel melegítő ruhát, de ha abban érzed jól magad, akkor bátran legyél abban. (A sokadik ilyen beszélgetésen már simán köntösben és papucsban jönnek a párok, házi kedvencekkel együtt, akiknek már a nevét is tudom, úgyhogy nekem nem gond, ha kicsit családtaggá válunk majd egy időre:-)

Miről fog szólni ez a másfél óra pontosan?

 • Elmesélitek az elképzeléseiteket (bármi, amit fontosnak tartotok az esküvőtök kapcsán
 • Félelmeitek, kétségeitek vannak? Ne kíméljetek! Ezért vagyok. (Ha most nincs kétséged, majd lesz. Ez teljesen normális. Nyugodtan zúdítsd rám, elbírok vele.)
 • Végül következnek az én kérdéseim, ezeket előre el fogom küldeni Nektek, hogy fel tudjatok készülni (ne akkor derüljön ki, hogy egyikőtök kis esküvőt akar, másikotok nagyot, egyikőtök Győrben akarja, másikotok a Balatonnál, stb.)
 • Nézetkülönbségek vannak köztetek? Semmi gond, beszéljük róla. Utána talán könnyebben meghozzátok a megfelelő döntéseket.

Időpontegyeztetés kockázatmentes konzultációra

Emlékszel, mit mondtam a legelején?

Hogy Nektek egyelőre csak egyetlen dolgot kell tudnotok: mégpedig azt, hogy össze akartok házasodni. Minden más csak idő és elhatározás kérdése. Idő van bőven.
Szerveztem már 3 hét alatt is komplett esküvőt Németországban élő magyar párnak a nulláról. Úgyhogy biztosíthatlak, hogy rajtam nem fog múlni! Bármikor jössz, hívsz, én örömmel várlak.

Mit ígérek a másfél óra végére?

Avagy miért szánd magatokra ezt a velem töltött időt… Ígérem, hogy kristálytisztán fogod látni, hogy:

 • hogyan valósulhatnak meg az álmaitok lemondások nélkül
 • hogyan hangoljátok össze az elképzeléseiteket a pároddal vita nélkül
 • hogyan osszátok fel optimálisan egymás között a teendőket: avagy mik a teendők egyáltalán (itt azokra a dolgokra gondolok, amiket személyesen kell, hogy intézzetek: pl. anyakönyvvezetőhöz bejelentkezés, meghívók szövegének összeállítása, menübe milyen ételeket látnátok szívesen, milyen zenéket szeretnétek a szertartásra, melyik asztalhoz kiket ültetnétek a vacsoránál, stb.)
 • fontos tudnotok, hogy MINDENBEN segítünk, amiben a segítségünket kéritek, azt vesztek ki magatoknak személyes hatáskör alá intézni valóként, amit szeretnétek. A többire tálcán kínáljuk a megoldásokat.
 • tájékoztatni foglak a lehetőségekről, annak kapcsán amit szeretnél
 • felhívom a figyelmedet a buktatókra
 • és számos olyan dologra, amelyre valószínűleg nem is gondoltál
 • átbeszéljük esküvőtök hozzávetőleges időtervét (mikor mi történne)
 • számba vesszük a szükséges kellékeket, intézni valókat (koszorús lányok felkérése, ruhapróba, stb.)
 • beszélünk a várható költségekről és arról, hogy ezeket mi befolyásolja

Mennyibe kerül az online konzultáció?

Ha a beszélgetés végén úgy látjátok, hogy kettesben szervezitek majd az esküvőt, akkor itt véget is ért a szerepem és megköszönöm eddigi bizalmatokat.
Az online konzultáció díja 20.000 Ft., mely előre fizetendő (számlaszámot az utaláshoz és az átgondolandó kérdéssort az időpont-egyeztetést követően e-mail-ben küldjük nektek).
Továbbra is állok rendelkezésetekre, ha később szükségetek lesz rám!
Többféle segítségnyújtási mód közül tudtok választani, részletek ezen a linken!

Lehet ezt még fokozni?

AJÁNDÉK EXTRA BÓNUSZUNK SZÁMODRA:

Amennyiben a beszélgetés végén úgy döntötök, hogy IGEN, TERVEZZÜK MEG AZ ESKÜVŐTÖKET RÉSZLETESEN, akkor az online tanácsadás díját 100%-ban beszámítjuk az esküvői tervkészítés díjába (az ajándék értéke 20.000 Ft.) Kérlek kattints a linkre, ahol részletesen leírtam, mit a tartalmaz az Esküvői Tervkészítés csomag.