Garanciák

Sehol máshol az országban nem érhető el egyetlen esküvőszervezőnél sem ilyen széles körű, ugyanakkor megbízható, kipróbált profi esküvői szolgáltatói bázis ilyen széles árskálán, 8 egyedülálló garancia mellett:

1. Gyorsasági garancia

Nálunk nincs ünnep, nincs szabadnap. Mindig megválaszoljuk a leveleket, mindig nyújtjuk amit ígértünk, akkorra amikorra ígértük.

2. Nulla Ft rejtett költség/Ár garancia

Minden megbeszéltek szerint összeállított kalkulációnk már tartalmazza az összes várható költséget, meglepetések és utólagos bosszúságok nélkül.

3. Írásos garancia

Minden, amit megrendelsz nálunk, részletes vállalási tartalommal profi, ügyvéd által készített szerződésben kerül rögzítésre. Így minden esetre előre felkészült leszel. (Fontos tudnod, hogy Magyarországon az esküvőkről nem nagyon szoktak szerződéseket írni, ha igen, akkor sem a pár érdekei szerint, mivel a szolgáltatók állítják össze azok szövegét, főleg a saját szempontjaik szerint.)

4. Helyettesítési garancia

Profi stábunk bármely közreműködőjének betegsége, balesete vagy más nyomós problémájának esetén AZONNAL ugyanolyan minőségű helyettest biztosítunk. Így a várt tökéletes végeredmény semmiképp nem maradhat el, vagy nem torzulhat.

5. Minőségi garancia

Profi közreműködőink, jól bevált helyszíneink egytől-egyig hosszú évek alatt bizonyították szakmai hozzáértésüket, így kétség nem merül fel. Tűzbe teszem értük a kezemet.

Hozzánk jelentkezéssel, „adatlap kitöltésével” nem lehet bekerülni, csak és kizárólag az én szakmai jóváhagyásommal. Alkalmasságukról személyesen bizonyosodok meg, az együttműködés részleteit mindig rugalmasan alakítjuk minden helyszínnel és közreműködővel a Ti igényeitek szerint.

6. Pénz-visszafizetési garancia

Amennyiben esetleg nem azt kaptátok, amit szerződéseinkben vállaltunk, úgy a szolgáltatás árát nem kell kifizetnetek.

7. Személyes gondoskodás garancia

Minden alkalommal emberrel fogtok beszélni, aki pontosan ismeri az elvárásaitokat, az elképzeléseiteket, és tudja, hogy az esküvőtök szervezése éppen mely szakaszban van. Nem fordulhat elő az, hogy keresztbe szervezünk vagy elbeszélünk egymás mellett, mindent lépésről-lépésre intézünk, a Veletek előre egyeztetett teendő-lista alapján. Egyetlen célunk, hogy Ti maximálisan elégedettek legyetek mindennel. Minden mást ennek rendelünk alá.

8. Ételmennyiség garancia

Hallottál már olyan esetről, hogy egy esküvőn kevés volt a vacsora?
Nincs annál cikisebb helyzet, mint amikor éhesek maradnak a vendégek…. És hányszor előfordul!
A mai trükközés a vendéglátást is elérte.
A boltban az előre csomagolt felvágott 10 helyett már csak 8 deka, a másfél literes cola már csak 1,25 litert tartalmaz, az 1 kilós liszt pedig 80-90 deka ha leméred.
Az éttermek az áremelés helyett az adagokat csökkentik.
Így a vacsoraméret miatti aggodalmad igenis valós.
De nem nálunk!
Pontosan ezért találtam ki az ételmennyiség garanciát, melynek az a lényege, hogy ha bármelyik vendégetek a bőséges esküvői vacsora elfogyasztása után még mindig éhes, akkor a további fogyasztását teljes jóllakásig én fizetem.
Ilyen garanciáról nem hallottam még Magyarországon, de sehol a világon.