Esküvőszervező csak a Nagy Napra

Ez akkor való Neked, ha:

  • Már megszervezted az esküvődet, de a Nagy Napon nem akarsz azzal bajlódni, hogy mindenkit Neked kelljen irányítani. Aznap Hercegnő akarsz lenni és kész😊
  • Egy kisebb káosz a fejedben, mit hogyan rendezz el úgy az esküvő napján, hogy biztosan ne legyenek üresjáratok, de ne is legyen túl zsúfolt a program. Szeretnéd, ha ezt aznap is biztosítaná Neked valaki, akivel persze előre is át lehet beszélni ezeket részletesen

Mi tartozik bele ebbe a szolgáltatásba, és mi nem?

Kezdjük azzal, hogy bármiben szívesen segítek, és amúgy is utálom a „csomagokat”, de mivel igény volt rá, így összeállítottam egy ilyen „csomagot”😊 – ha mást szeretnél, vagy másképp szeretnéd, jelezd és úgy alakítjuk.

A „csomagárban” benne foglaltatnak a következők:

  • Az esküvődre az általad leszerződtetett közreműködőkkel és helyszínnel/helyszínekkel felveszem a kapcsolatot, egyeztetem, amiket a nagy napon való maximális teljesítményük kibontakoztatásához tudniuk szükséges
  • Mit fogok nekik mondani? Azt amit Veletek előre megbeszélek. Minden amit megbeszélünk, hogy mi hogyan történjen aznap, azt egy részletes leírásban rögzítjük, melyet mindenki Bibliaként olvas aznap (általában tudják fejből már addigra, de lényeg, hogy mindenki egyként, ez alapján tesz bármit is aznap). Ezt a bibliát mi szakmai nyelven forgatókönyvnek nevezzük. És valóban olyan részletes, mint egy forgatókönyv. Ezt majd részletesen be fogom mutatni,ha szeretnéd, hogy mi miért és hogyan szerepel benne.
  • Az esküvőd napján időkorlát és percek számolgatása nélkül a teendőkhöz igazítva szükséges időpontban érkezek, és az utolsó vendég távozásáig maradok.
  • Az esküvőig hátralévő időszakban bármikor bármit kérdezhetsz telefonon, e-mail-ben, stb. mindenben segítek majd.
  • Ha bármilyen szolgáltatásra szükséged van még (helyszín, közreműködők, kellékek, stb.) akkor kérd inkább a komplett esküvőszervezés és tervezés szolgáltatásunkat. Abban minden benne van😊

Ha bármilyen más speciális helyzetben vagy, és nem tudod melyik esküvőszervezési csomag való Neked, vagy szeretnél egy személyre szóló saját, „speciális csomagot”, keress bizalommal.

Az összes szolgáltatásunkat itt tudod áttekinteni.

STRESSZMENTES ESKÜVŐNAPOT AKAROK

Mi fog történni, miután megnyomod a gombot?

  1. Az általad szimpatikusnak talált kapcsolatfelvételi lehetőségen keresztül kérlek, tudasd velem, hogy élsz a lehetőséggel.
  2. Ezután az általad kért időpontban felhívlak, és részletesen megválaszolom a kérdéseidet, illetve megbeszélünk egy időpontot, amikor részletesen át tudjuk venni az egész esküvőtöket pontról-pontra.

Ha még nem vagy biztos benne, hogy pontosan milyen dolgok kapcsán van rám szükséged, de tele van kérdésekkel, melyre segítséget vársz, ezt válaszd, aztán majd együtt kitaláljuk:

Bejelentkezés online tanácsadásra kockázatmentesen

Mit ígérek, ha engem választasz esküvőszervezőnek?

Ha nő vagy, akkor Hercegnőnek fogod érezni magad, ha férfi, akkor pedig Királynak. Erre a napra biztosan!