Álomesküvő Magyarországon

Hogyan lesz álomesküvőd Magyarországon?

Egy ideje távol élsz Magyarországtól. Talán már jó ideje. Talán jó messze ahhoz, hogy csak ritkán tudsz hazajönni.

Ritkán tudsz találkozni a családoddal, a régi barátaiddal, és már tudod, hogy sohasem lesz minden ugyanaz, mint régen.

Túl sok értelemben már elszakadtál innen, ugyanakkor tudod, hogy szíved mélyén ez a hazád, és ide tartozol.

Egy jobb életet élsz, több lehetőséggel, jobb munkával, és talán szebb helyen is laksz.

Az idegenek, akiket kiköltözéskor megismertél már megszokott társaságoddá váltak. Talán lett néhány elég jó barátod is, akikkel minőségi programokat tudtok szervezni, és kikapcsolódni azokon a napokon, melyet nem kemény munkával töltesz.

Megbecsülöd a munkahelyed, mert számít a pénz, amit kint keresel, hisz ebből tudod fenntartani azt az életszínvonalat, amit most élsz.

Ez néha kárpótol azért, hogy távol élsz Magyarországtól, de vannak napok, vagy időszakok, amikor elkap a honvágy.

Megtaláltad a szerelmet, és amint megtörténik a lánykérés, jönnek is nem gyorsan a következő gondolatok.

Esküvő!

Hol? Hogyan? Kikkel?

Elutazni egy tengerpartra? Csak kettesben? De akkor nem tudnak ott lenni a szüleid és a barátaid…

Beülni egy ottani étterembe az ottani barátaiddal, ismerőseiddel, kolegáiddal? Akkor megint kimarad a családod. Nélkülük nem lenne ugyanaz.

Megrendezni az esküvőt Magyarországon?

Igen! ?))))))))))))))))

Jó lenne, de hogyan?

Ezer kilométer választ el, és ritkán is jártok haza. Hogyan, mikor?

Kell valaki aki segít. Anyukád? Igen, ő mindig jót akart Neked. Meg tudod kérni néhány dologra, de nem az igazi megoldás. Nem akarod terhelni, nem akarod hogy túl sok legyen neki a teher, nem vagy benne biztos, hogy tényleg tudná pontosan mit hogyan szeretnél az esküvődön.

Megkérdezed a barátnőidet: hol tartották az esküvőt, ki volt a zenekar, ki volt a fotós, … stb. De nem biztos, hogy neked is pont ugyanezek lesznek a megfelelők. Még mindig nincs meg a megoldás arra, hogy pontosan az váljon valósággá, amit megálmodtál.

Sok mindent el tudsz intézni, mindig jó szervező voltál, de nem ilyen távolságból. Vannak boltok ahol be tudsz szerezni dolgokat ahhoz, hogy meghittebbé, személyesebbé tudd tenni az esküvőt. De mi lesz a helyszínnel? Hogyan nézed meg, hogyan beszéled meg velük mi hogyan legyen pontosan?

Hogy fogod megkóstolni melyik a legfinomabb esküvői menüjük?

A ruhádat esetleg megveszed a városi esküvői szalonban, vagy varratsz egyet. De akkor hogy kerül haza? Repülővel? Betuszkolod az utóba? Hogyan? Hisz

ahányszor jöttök mindig fullon van mindennel. És hát azt semmiképp sem akarod, hogy a RUHÁDNAK baja essen..

Aztán szépen lassan lebeszéled magad arról, hogy esküvőd legyen Magyarországon.

Pedig milyen jó lenne, ha a szüleid végre látnák, hogy igazán boldogok vagytok. Ahogy Hercegőként végigsétálsz a széksorok között, egy igazán romantikus zenére. Ő pedig lélegzet-visszafojtva figyel, és amikor meglátod a tekintetét, tudod, hogy soha nem fogod elhagyni. Itt a pillanat, amire mindig is vágytál!

Az egész attól igazán szép ünnep, hogy együtt vagytok mindazokkal, akik fontosak számotokra. Nem csak az új barátokkal, és ismerősökkel, hanem a családjaitokkal. A gyerekkori barátaitokkal, unokatesókkal, és igen, ott tud lenni a nagyi is, akit külföldre elreptetni már túl bajos lenne, a távolság, a gyógyszerei, meg az „amúgyis” miatt.

Amikor kimondtátok az igent, mindenki együtt örül Veletek, gratulálnak, és még a nagyi büszke mosolyát is látod. Mintha kicsit lelassulna az idő, és egy pillanatra átfut rajtad az, hogy talán most örül Neked utoljára, mert bármikor bármi történhet vele. De most büszke! Látja mi lett belőled, látja, hogy boldog vagy, és sinen van az életed.

A legjobb barátnőid a közeledben vannak egész nap, mivel ők a koszorúslányok. A délelőttöt is már együtt töltöttétek, fodrászolás közben előkerültek a legjobb sminkes cuccok, amit mindenki direkt erre a napra vett. (Sőt, már az előző estét is együtt buliztátok át, pont úgy, mint egykor). Milyen lenne ez a nap nélkülük? Hiszem Ők annyira hozzád tartoznak. Elképzelhetetlen lenne nélkülük az esküvőd!

A vacsora előtt Apukád egy olyan megható beszédet mond, amitől minenkinek könnyes lesz a szeme. Igen, így van rendjén az egész. Így van együtt a család. Így kerek a történet.

Ez tényleg a legszebb nap. Azokkal, akik a legfontosabbak Nektek.

Csodaesküvő. Csodaszép. És Csoda Boldog vagy?

Ha Te is ilyen esküvőre vágysz, akkor jelentkezz be egy online beszélgetésre hozzám, és máris mondom a részleteket, hogyan fogjuk valóra váltani az álmod!

A módszer amivel dolgozom, 15 éve működik, folyamatosan tökéletesítem.

Kimondottan külföldön élő párok keresnek meg, akiknek Magyarországon szervezünk álomesküvőt, 7 különleges garanciával, költséghatékonyan.

Gyere, és ismerd meg a további részleteket

Vagy hívj, vagy írj:

Féth Tímea esküvőtervező

+ 36 30 241 1219 (Telefon, Whatsapp, Viber)

feth.timea@gmail.com